Teodor Stefan
Print Trimite mai departe Publicat pe 2010-03-05 de Teodor Stefan
 
 

Apple, model pentru lumea auto

 

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales cei din departamentul financiar ar da orice să aibă parte de agitaţia pe care Apple o creează înainte de lansarea unui nou produs. iMac, iPhone, iPod sau iPad - iată doar câteva dintre cele mai galonate invenţii Apple şi cele mai intens aşteptate.


În 2009, Apple a comercializat 21 de milioane de iPod-uri şi deţine o cotă impresionantă, de 70%, din piaţa playerelor MP3. Iată câteva cifre pentru care preşedinţii companiilor din industria auto şi departamentul financiar al acestora ar da orice să le aibă.

La Geneva 2010, mai mult parcă decât la ediţiile anterioare, am avut ocazia să văd numeroase computere Apple în standurile expozanţilor. Fie că erau laptopuri MacBook Air, MacBook sau MacBook Pro, fie că erau iMac-uri, acestea puteau fi folosite de către jurnaliştii acreditaţi pentru a trimite corespondenţa sau a consulta diferite site-uri.

Cele mai multe Apple-uri erau în standul Saab, fiind considerate - poate - la fel de cool precum modelele producătorului suedez. Rămâne de văzut dacă industria auto va învăţa ceva din lecţiile predate de Steve Jobs despre cum să fii profitabil sau dacă totul se va reduce la prezenţa unor computere în standurile auto.

 
Alte stiri din categoria Teodor Stefan
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele