Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2013-04-19 de Alin Ionescu
 
 

Câteva schițe ale conceptului CrossBlue Coupe au „scăpat” pe internet

 

Deși Volkswagen nu a anunțat încă nimic despre CrossBlue Coupe, un crossover programat să fie prezentat la Salonul Auto de la Shanghai de la sfârșitul acestei săptămâni, pe internet au apărut deja câteva schițe ale acestuia.


Printr-un scenariu devenit deja cliché înainte de orice lansare, zilele trecute au „scăpat” pe internet câteva schițe ale lui Volkswagen CrossBlue Coupe, un concept ce urmează să fie dezvelit la Salonul Auto de la Shanghai. Aceste planuri înfățișează un mic crossover purtător al siglei Volkswagen, care ar putea rivaliza direct cu Mercedes-Benz GLA, prezent de asemenea la Shangahi. Dezvăluirea lui CrossBlue Coupe vine din partea publicației germane Auto Motor und Sport, iar modelul în sine pare să meargă pe același concept stilistic introdus de CrossBlue, SUV-ul cu trei rânduri de scaune prezentat la Salonul Auto de la Detroit din acest an.

 

Cel mai probabil, Coupe se va descotorosi de cel de-al treilea rând de scaune, iar dacă masivul concept amintit anterior prefigurează următoarea generație a lui Tuareg, probabil că acest studiu mult mai dinamic și mai compact ne va da primele indicii privind designul viitorul Tiguan. Tot ce știm până în prezent este că acesta va fi bazat pe flexibila platformă compactă MQB, așa că multe dintre elementele întâlnite la noile modele VW lansate recent se vor regăsi și la succesorul lui Tiguan.

CrossBlue Concept se zvonește că va avea sub capotă un V6 supraalimentat, acompaniat de două motoare electrice, care însumate vor realiza un total de 409 CP. În consecință, va reuși un sprint până la 100 km/h în 5,9 secunde, bifând totodată o autonomie în modul pur electric de 36 km și un consum de doar 3,0 l/100 km. Adică genul ăla de cifre care vor lăsa audiența cu gura căscată.

Informațiile oficiale, și implicit detaliate, despre CrossBlue Coupe vor fi disponibile după debutul Salonului Auto de la Shanghai de la sfârșitul acestei săptămâni. 

 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele