Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2010-07-22 de Teodor Stefan
 
 

Rulote off-road de la Jeep şi Mopar

 

Jeep şi Mopar s-au aliat pentru a realiza o nouă gamă de rulote off-road pentru camping. Acestea vor fi oferite la vânzare în Statele Unite începând din august.


Gama include două modele de rulote - „Trail Edition” (versiunea de bază) şi „Extreme Trail Edition” (varianta de vârf). Designul ambelor rulote este inspirat de Jeep Wrangler, multe elemente fiind comune cu acesta: stopurile, jantele, extensiile aripilor, emblemele.

„Trail Edition” pleacă de la 9.995 de dolari şi dispune de jantele de 32 de ţoli ale Rubicon-ului, completate de anvelope BF Goodrich Mud Terrain. După ce şoferul pliază plafonul din aluminiu - capabil să suporte 204 kg de echipament - devine vizibil living-ul care poate găzdui 4 persoane graţie unei canapele ce se transformă în pat. Rulota mai dispune de măsuţă cu spaţii de depozitare, invertor de 110V, protecţii la geamuri şi jaluzele.

Versiunea „Extreme Trail Edition” costă 11.995 de dolari şi aduce, în plus, o gardă la sol mărită - 38 cm în loc de 30 cm, protecţii metalice contra loviturilor în off-road şi jante de 35 de ţoli, cu anvelope BF Goodrich Mud Terrain. Ambele rulote pot fi comandate ca accesorii Mopar la dealerii Jeep începând din luna august.

 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele