Camping
Print Trimite mai departe Publicat pe 2012-08-15 de Cristian Omat
 
 

Gustul libertăţii

 

Freedom Grill prezintă o interesantă soluţie pentru amatorii de ieşiri în natură. Ataşate pe maşină, aceste grătare igienice pot fi folosite în orice locaţie chiar dacă nu este semnalizată ca zonă pentru picnic.


Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării. Marile avantaje sunt acelea că în momentul campării braţul batant poate servi drept suport pentru susţinerea grătarului la distanţă faţă de sol, iar la plecarea spre casă mirosul de grătar nu va pătrunde în habitaclu. Acest sistem de transport este sigur şi omologat circulaţiei rutiere, singura recomandare ar fi scurgerea grăsimilor din tăviţa grătarului pentru a nu fi deversate pe carosabil în situaţia unei frâne mai bruşte. De asemenea mai trebuie înlăturat şi rezervorul de combustibil al grătarului deoarece sistemul de prindere al braţului batant este proiectat să nu poată fi închis cu butelia ataşată.

 

În momentul campării, grătarul poate fi pornit printr-un sistem de aprindere electronică deosebit de sigur. În primul rând trebuie verificat dacă siguranţele pentru gaz sunt închise, apoi se deschide supapa rezervorului de propan. În pasul următor trebuie rotit butonul de control către stânga pentru a aprinde arzătorul şi după cinci secunde se acţionează butonul de aprindere. Acelaşi procedeu se aplică şi pentru arzătoarele suplimentare...

 

Se ştie că un mare secret al rumenirii perfecte a bucăţilor de carne este preîncălzirea eficientă a grătarului. Aşa că producătorul recomandă ca pentru o masă copioasă grătarul de picnic să fie încălzit la o temperatură de 400-500 grade, timp de aproximativ 10-15 minute. Totuşi se recomandă ca acest interval să fie ajustat în funcţie de condiţiile meteo din locul de campare (vânt, frig, etc).

 

După servirea mesei, grătarul de picnic Freedom Grill poate fi curăţat atât ataşat pe autovehicul cât şi după detaşarea lui. Producătorul oferă o soluţie specială de curăţare care nu afectează vopseaua maşinii în situaţia stropirii, în timp ce braţul batant şi celelalte componente pot fi curăţate cu orice detergent auto din comerţ.

 
Alte stiri din categoria Camping
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.

Citeste mai mult

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...

Citeste mai mult
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele