Analiza
Print Trimite mai departe Publicat pe 2016-07-21
 
 

Vânzările Europene cresc cu 9 % în Aprilie, iar Volkswagen are iar un rezultat pozitiv

 

Conform datelor din industrie, vânzările auto pe continentul European au înregistrat un trend pozitiv luna trecută, cu o creștere totală de 9 % și cu majoritatea producătorilor raportând avansuri la livrări. Printre constructorii care au înregistrat creșteri s-a numărat și marca Volkswagen, în ciuda evoluției negative de până acum datorată scandalului Dieselgate. Conform ACEA – Asociația Producătorilor Auto Europeni – pe cuprinsul Uniunii Europene și în cadrul European Free Trade Association înscrierile auto au totalizat 1,3 milioane de automobile în luna Aprilie. „Piața auto din UE a venit cu un rezultat consistent încă odată, marcând cea de-a 32-a lună de creșteri consecutive,” a arătat asociația într-un comunicat. Mai important am spune noi, acesta este practic cel mai bun rezultat la nivel de volum înregistrat din Aprilie 2008 încoace – deci înainte de începerea crizei economice care a paralizat industria auto Europeană apoi.

Vânzările auto nu au revenit la un trend pozitiv decât începând cu 2014 – mulțumită creșterii încrederii consumatorilor, stimulentelor de vânzări și lansărilor de noi produse. Motoarele creșterii, luna trecută, au fost reprezentate de constructorii Germani Daimler și BMW, cu 21,6 % și 11,7 %, campioane fiind mărcile Mercedes și Mini. O surpriză interesantă este reprezentată de grupul Fiat Chrysler, care a urcat peste 13,6 procente – mai ales datorită mărcii Jeep care și-a sporit livrările cu nu mai puțin de 21,8%. Foarte interesant,  și grupul Volkswagen a crescut cu 5,3 % - inclusiv marca proprie VW fiind pe creștere cu 2,6 %, după ce în Martie prezenta un rezultat negativ datorită scandalului emisiilor diesel.

 
 
Alte stiri din categoria Analiza
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele