Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2017-04-10 de Filip Sîrbu
 
 

Aplicația care îți pune mașina în funcțiune doar cu un click de pe mobil

 

Da, știm că pare ireal. Dar se întâmplă. Toți românii își vor putea rezolva cu un singur click orice problemă cu mașina: pană de cauciuc, pană de carburant, defecțiune tehnică, probleme cu bateria, blocare sistem de închidere sau accident auto.


Aplicația de mobil Twelp își propune să rezolve orice problemă pe care șoferii o întâmpină pe drumurile din Romania, atunci când conduc. Cum? Prin acces la o mare rețea de tractatori verificați. Dacă ai rămas în drum cu mașina din orice motiv, tot ce trebuie să faci este să intri in aplicație de pe telefon, să bifezi problema pe care o ai, iar aplicația te va localiza și îți va furniza o listă de tractatori din care poți să alegi pe cine dorești.

Pe lângă acest lucru, poți vizualiza în timp real traseul tractatorului care ajunge către tine, poți plăti foarte ușor direct din aplicație și, cel mai important, primești asistență rutieră, pentru orice problemă ai avea cu mașina, direct de pe smartphone.

Orice persoană care conduce o mașină și deține un telefon cu sistem de operare Android sau iOS va putea avea acces la aplicație începând din 20 martie 2017. Descărcarea aplicației Twelp este gratuită și poate fi accesată și de pe www.twelp.com.

Momentan, aplicația poate fi folosită doar pe teritoriul României, dar în curând se va extinde la nivel european. În România, partenerul exclusiv Twelp este 9695. Persoanele care dețin un card de asistență rutieră 9695 pot beneficia de tractare fără a plăti in aplicație, în funcție de tipul de card deținut.

9695 este o marcă a firmei Assistance Cars Club Srl și a luat ființă din nevoia de pe piața românească de servicii prompte si profesioniste oferite în situațiile rutiere de urgență, întâmplate atât pe teritoriul României cât și pe teritoriul continentului Europa. 9695 oferă șoferilor un instrument extrem de util și de simplu de folosit când pleacă la drum - cardurile de asistență rutieră 9695. Șoferii au acces imediat la cea mai largă gamă de servicii de asistență rutieră din România, iar în cazul in care în urma unui eveniment nedorit autoturismul devine imobilizat (ex: defecțiune, accident rutier etc.) cardurile 9695 sunt soluția pentru continuarea drumului fără probleme către destinația propusă.

 

Partener exclusiv în România: 9595; Partener media: Kiss FM; Disponibil în App Store și Google Play

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele