Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2019-02-19 de Dragos Baltateanu
 
 

Bentley Bentayga Speed este cel mai rapid SUV din lume

 

Bentley a adăugat o versiune Speed pentru modelul Bentayga ce promite performanțe impresionante: viteză maximă 306 km/oră și o accelerație 0-100 km/oră efectuată în 3.9 secunde.


Bentley a prezentat oficial cea mai rapidă versiune a modelului Bentayga. Numit Bentayga Speed, noul model folosește motorul W12 de 6.0 litri ce devoltă 635 CP și 900 Nm. Performanțele oferite sunt pe măsură: accelerația de la 0 la 100 km/oră se face în 3.9 secunde, iar viteza maximă ce poate fi atinsă este de 306 km/oră.

Aceste cifre fac din Bentley Bentayga Speed cel mai rapid SUV de serie din lume. Bentley a testat limitele performanței anul trecut când a revendicat recordul la categoria SUV-uri în celebra cursă de viteză pe traseu montan de la Pikes Peak.

Noua versiune se remarcă și prin aspectul exterior cu faruri fumurii, bandouri laterale în culoarea caroseriei și un spoiler generos. Grila radiatorului este vopsită într-o nuanță închisă, iar jantele de 22 inch au un design special. 

La interior, Bentayga Speed introduce o nouă temă de design ce include accente artizanale în jurul mânerelor de pe portiere, cusături în formă de diamant, sigla Speed, praguri iluminate și piele Alcantara.

Versiunea Speed dispune de tracțiune integrală și diferenția cu blocare electronică. Cel de la volan poate alege între patru moduri de rulare. Modul Sport a fost recalibrat pentru o experiență dinamică accentuată, iar sistemul de evacuare a fost redimensionat.

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele