Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2019-02-13 de Dragos Baltateanu
 
 

BMW X3 M și BMW X4 M: versiunile performante ale SUV-urilor germane folosesc motoare cu șase cilindri în linie

 

Gama de SUV-uri X3 și X4 de la BMW a primit oficial și versiune M. Noile versiuni folosesc un motor cu șase cilindri în linie de 3.0 litri ce dezvoltă 480 CP sau 510 în versiunea Performance.


BMW X3 și BMW X4 sunt modele SUV populare din gama constructorului german BMW. Noul BMW X3/X4 a fost lansat în toamna anului 2017, iar acum primește și o versiune sportivă în forma X3 M/ X4 M. Cu un aspect exterior mai agresiv, cu spoilere redesenate și un pachet aerodinamic mai bun, noile versiuni se diferențiază relativ ușor față de modelele normale din gamă. Versiunile M Competition se remarcă la rândul lor prin accesoriile vopsite în negru.

Versiunile M pentru X3 și X4 vor folosi jante de aliaj cu design M cu diametrul de 20 inch. 

La interior se remarcă scaunele sport îmbrăcate în piele Vernasca și inserțiile de aluminiu și carbon. Instrumentele de bord au design specific M, la fel și selectorul cutiei de viteze automate, cu o formă diferită față de cel folosit în mod normal.

Noile versiuni sportive folosesc un motor de 3.0 litri turbo pe benzină cu șase cilindri în linie ce dezvoltă 480 CP și 600 Nm. Pentru modelele ce vor fi echipate și cu pachetul Competition, motorul va dezvolta 510 CP. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unei cutii de viteze automate Steptronic cu opt trepte.

Versiunile M pentru BMW X3 și X4 vor putea fi identificate și după sistemul de evacuare cu patru țevi.

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele