Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2019-02-08 de Dragos Baltateanu
 
 

Chevrolet a lansat noua versiune a pick-up-ului Silverado 2500 HD

 

Piața americană de pick-up-uri este una extrem de importantă pentru toți producătorii implicați în acest segment. Noul Silverado 2500 HD este cel mai nou pick-up full-size disponibil pe piața nord-americană.


Pick-up-urile americane sunt automobile de dimensiuni mari, iar cel mai nou model de la Chevrolet este mai impozant ca niciodată. Numit Chevrolet Silverado 2500 Heavy Duty, noul model este cea mai nouă versiune în gama Silverado, după lansarea fratelului mai mic Silverado 1500 acum un an.

Noul Silverado 2500 HD impresionează prin calandarul uriaș întins aproape pe toată partea frontală a noului model. Logo-ul clasic în formă de papion al mărcii americane a fost înlocuit cu inscripția Chevrolet imprimată chiar în grila generoasă a radiatorului.

În spate, pentru un acces mai facil la benă, Chevrolet a montat o treaptă în bara spate, pentru a putea urca mai ușor în zona de încărcare. Noul model este asamblat în uzina General Motors din Flint, Michigan, în apropiere de Detroit. 

Clienții vor putea alege dintre două motorizări disponibile. Prima este un motor V8 de 6.6 litri pe benzină cu injecție directă ce oferă 401 CP asociat cu o cutie de viteze automată cu șase trepte. A doua variantă este motorul Duramax Turbodiesel V8 de 445 CP împreună cu noua transmisie automată Allison cu 10 trepte.

 

 

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele