Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2019-02-21 de Dragos Baltateanu
 
 

Hyundai își mărește gama de versiuni pentru modelele SUV vândute în Europa

 

Hyundai a publicat câteva imagini teaser cu un nou versiune SUV ce poartă sigla N-Line, rezervată modelelor performante. Cel mai probabil vom avea un Tucson N-Line cu accente sportive și versiune mild hybrid.


Salonul Auto de la Geneva va aduce câteva noutăți și în gama de SUV-uri Hyundai. Formată din Kona, Tucson și Santa Fe, modele SUV Hyundai se bucură de succes în Europa, iar constructorul coreean vrea să profite de acest lucru.

Chiar înainte de debutul Salonului Auto de la Geneva, Hyundai a publicat două imagini teaser ce înfățișează o versiune N-Line a modelului Tucson. Gama N-Line a fost lansată anul trecut cu modelul i30 fiind versiuni cu accente sportive ce sunt plasate în gamă între modelele normale și cele sportive din gama N. 

Hyundai spune că noua versiune SUV va avea detalii inspirate din lumea sportului cu motor, jante mai mari, sigle N-Line și cusături de culoare roșie la interior. Spoilerele vor fi mai agresive, vor exista probabil scaune sport și o evacuare dublă. 

Hyundai a mai confirmat și introducerea unei versiuni mild-hybrid la 48 volți. Cel mai probabil sistemul va fi oferit împreună cu una din motorizările deja existente în gamă.

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele