Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2019-03-05 de Dragos Baltateanu
 
 

Mazda adaugă un nou model SUV în gama sa: CX-30

 

Mazda a produs una dintre surprizele Salonului Auto de la Geneva dezvelind un nou model de SUV numit CX-30.


Mazda a lansat la Geneva un nou model de SUV compact numit CX-30. Noul model este poziționat în gama europeană Mazda între actualele modele CX-3 și CX-5, iar gama de motorizări este preluată de la noua Mazda3.

Majoritatea publicului aștepta lansarea la Geneva a unui nou model CX-3, însă Mazda a decis să adauge un model nou în gamă alături de actualele CX-3 și CX-5.

Noua Mazda CX-30 folosește limbajul de design Kodo cu care producătorul japonez ne-a obișnuit, iar platforma tehnică este comună cu cea a actualului model Mazda3. Noul SUV Mazda CX-30 are o lungime de 4.395 mm și oferă un portbagaj cu un volum de 430 litri.

Referitor la motorizări, Mazda nu a oferit încă detalii complete, însă știm că noul model va împărți gama de motorizări cu Mazda3 și vor fi disponibile atât propulsoare pe benzină, cât și diesel.

Noul model va putea fi echipat și cu noul motor SkyActiv-X ce folosește tehnologia Spark Plug Controlled Compression Ignition (SPCCI) ce permite combinarea calităților unui motor pe benzină cu răspunsul rapid al unui diesel. Noul model va fi disponibil și cu tracțiune integrală i-Activ AWD. La capitolul siguranță, noua Mazda CX-30 oferă pachetul i-Activesense ce include monitorizarea celui de la volan pentru semne de oboseală.

Noul SUV Mazda CX-30 va putea fi comandat începând din vara anului 2019.

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele