Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2019-02-12 de Dragos Baltateanu
 
 

Noua generație a modelului Mitsubishi ASX va debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva

 

Mitsubishi Motors va aduce la Geneva a doua generație a SUV-ului compact ASX. Noul model se prezintă cu un design proaspăt și o singură motorizare pe benzină.


Lansat inițial în 2009, modelul ASX a fost apreciat de către clienții Misubishi, înregistrând vânzări de 1.32 milioane unități. Este un model important în gama de modele Mitsubishi, iar noul model vrea să atragă mai mulți clienți către marca japoneză.

Noul Mitsubishi ASX este desenat în stilul actual de design Mitsubishi, împrumutând câteva elemente vizuale de la fratele mai mare, modelul SUV Outlander. Silueta laterală a fost păstrată, dar partea frontală este acum mai masculină datorită grilei Dynamic Shield. Blocurile optice și stopurile folosesc acum tehnologia LED.

La interior se remarcă display-ul central de dimensiuni generoase ce este folosit de sistemul infotainment și cel de navigație dezvoltat împreună cu TomTom. 

Noul Mitsubishi ASX va fi oferit pe piața europeană cu o singură variantă de motorizare pe benzină. Motorul din familia MIVEC are capacitatea cilindrică de 2.0 litri și poate fi asociat cu o cutie de viteze manuală cu cinci trepte sau o cutie automată CVT. Puterea noului motor nu a fost încă comunicată.

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele