Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2013-10-18 de Dan Scarlat
 
 

Noul Duster, disponibil in Romania de la 10900 euro

 

SUV-ul autohton Duster, care a primit de curând un facelift, vine nu doar cu îmbunătățiri estetice și tehnice, ci și de ordin financiar. Iată care sunt prețurile pentru țara noastră...


Pe data de 16 octombrie a fost lansat oficial în România facelift-ul Daciei Duster, expus în premieră mondială la Salonul Auto de la Frankfurt. Prețurile pornesc de la 10.900 euro pentru versiunea de bază Acces, echipată cu motorul pe benzină de 1,6 litri (105 CP) și tracțiune pe roțile din față. La celălalt capăt al scalei, găsim versiunea Laureate cu dieselul de 110 Cp și tracțiune integrală, la un preț de 17.000 de euro.

 

În premieră pentru Duster, este disponibil un motor de 1,2 litri turbo, alimentat cu benzină, de 125 CP, pentru care a fost comunicat un consum mediu de 6,2 l/100 km.

 

În ceea ce privește exteriorul, restilizarea este mai evidentă în cazul părții frontale, care integrează o nouă grilă și noi blocuri optice. În spate, desenul stopurilor este ușor diferit comparativ cu modelul anterior.

 

La interior, Duster propune acum comenzi electrice ale geamurilor plasate pe uși. Sunt disponibile și patru tapițerii noi, printre care una de piele, în funcție de nivelul de echipare. Scaunele au un design nou iar spătarul banchetei a fost ranforsat. Ca echipamente, se remarcă disponibilitatea sistemului Media Nav, cu bluetooth și sistem de navigație încorporat, precum și cruise-controlul.

 

În ultimii trei ani, Duster a fost vândut în peste 450.000 de unități în Europa, dar și în țări din Orientul Mijlociu, Oceania, Africa de Nord, Oceania și America Centrală și de Sud.

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele