Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2014-01-30 de Alin Ionescu
 
 

Raliul Sibiului 2014 a fost amânat

 

Raliul Sibiului, etapă din Campionatul European de Raliuri, a fost anulat din motive de forţă majoră. Un alt format, la o altă dată, sunt luate în considerare. 

 


Raliul Sibiului nu se va desfăşura în perioada 27 februarie – 1 martie aşa cum era programat din motive de forţă majoră: a condiţiilor meteo dificile şi din motive de asigurare a securităţii participanţilor.

În urmă analizării traseului în condiţii de iarnă, promotorul evenimentului, susţinut de ASN, promotorul Campionatului European de Raliuri Eurosport Events a fost de acord cu anularea etapei de iarnă.

Acum toate eforturile sunt concentrate pentru a păstra România în Campionatul European de Raliuri, la o altă dată şi într-un alt format, cu păstrarea probei speciale de pe Transfăgărăşan în program.

Cu un procent de 75% din probele speciale la o altitudine de 1.600 metri şi cu specială de pe Transfăgărăşan la o altittudine de 1.800 metri, organizatorul raliului a considerat că siguranţă participanţilor, a oficialilor şi a spectatorilor este înpericol dacă raliul se va desfăşura în formatul propus.

Promotorul local a propus un format alternativ, un traseu exclusiv pe asfalt cu o lungime de 220 kilometri – incluzând speciala pe Transfăgărăşan, pentru perioada 9 – 11 octombrie 2014.

În urmă acestei propuneri, Eurosport Events va analiza noul format şi va decide dacă va înainta noua propunere comisiei de raliuri din cadrul FIA care se va întâlni pe data de 12 martie.

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele