Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2019-02-06 de Dragos Baltateanu
 
 

Range Rover Velar SVAutobiography Dinamic Edition devine cel mai puternică versiune a SUV-ului Velar

 

Constructorul britanic Range Rover a lansat o ediție specială a SUV-ului Velar. Cu un nume lung, Velar SVAutobiography Dinamic Edition, este propulsat de un motor V8 de 5.0 litri și oferă 550 CP.


Noua versiune Range Rover Velar va fi disponibilă doar un an. Velar SVAutobiography Dinamic Edition devine cea mai puternică versiunea SUV-ului britanic, folosind un motor supraalimentat V8 de 5.0 litri ce oferă 550 cai putere. Este același propulsor folosit și de modelul Jaguar F-Type SVR. Cei 550 CP sunt suficienți pentru a oferi o accelerație de la 0 la 100 km/oră efectuată în 4.5 secunde și o viteză de top de 274 km/oră. Sistemul de frânare a fost îmbunătățit pentru a putea gestiona puterea suplimentară, iar cutia de viteze automată cu opt trepte a primit setări speciale.

Clienții vor putea alege dintre șase nuanțe pentru caroserie Firenze Red, Santorini Black, Corris Grey, Fuji White, Indus Silver, Satin Byron Blueîn combinație cu plafonul negru. La exterior, designul spoilerului față a fost modificat, iar prizele de aer sunt mai proeminente. Velar SVAutobiography Dinamic Edition rulează pe jante de 21 inch, iar opțional pot fi alese și jante de 22 inch.

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele