Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2016-10-12
 
 

Suzuki SX4 este Clever Taxi. Pe 13 și 14 octombrie!

 

Timp de două zile, pe 13 și 14 octombrie, clienții care comandă un taxi prin aplicația Clever Taxi, în 8 orașe din țară, pot ajunge la destinație cu noul Suzuki SX4.

 


Prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris, noul Suzuki SX4 poate fi descoperit într-un mod inedit și de clienții aplicației Clever Taxi. Timp de două zile, pe 13 și 14 octombrie, clienții care vor comanda un taxi prin aplicație pot fi transportați gratuit la destinație la bordul noului SX4. 

 

Acțiunea derulată de Clever Taxi în parteneriat cu Suzuki România este disponibilă pentru clienții din orașele București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Ploiești, in intervalul orar 10:00 – 18:00.

 

Utilizatorii aplicației Clever Taxi, disponibilă pe smartphone atât pe sistemul de operare iOS, cât și Android, pot descoperi astfel în timpul călătoriei lor modificările semnificative în ceea ce privește design-ul părții frontale, un nou model de jante din aliaj, cu anvelope de dimensiuni mai mari pentru a crea impresia unui exterior mai sofisticat și un dinamism specific unui model SUV, dar mai ales noul interior care oferă un nivel superior de calitate și o atmosferă mai relaxantă și confortabilă pentru ocupanții vehiculului.

 

De asemenea, toate informațiile referitoare la noul model sunt disponibile și în meniul special al aplicației Clever Taxi. “Suzuki SX4 seteză noi standarde în segmentul său și sunt sigur că toți clienții care vor avea ocazia să călătorească la bordul noului model vor avea o surpriză plăcută când vor descoperi toate calitățile mașinii. Cu un design exterior care iese imediat în evidență, un interior care crează o atmosferă relaxantă și motorizări performante, SX4 are calitățile ideale pentru o mașină de oraș, dar oferă și un plus de aventură pentru ieșirile din weekend. Sunt sigur că toți cei care vor avea ocazia să călătorească cu noul SX4 vor continua ziua mult mai încărcați de energie”, a spus Alin Radu, director general Suzuki România.

Aplicația Clever Taxi poate fi descărcată de aici: http://www.clevertaxi.com/app

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele