Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2013-10-28
 
 

TEASER: Prima imagine cu noul Nissan Qashqai

 

Producătorul nipon ne pune în gardă cu o primă imagine a viitorului crossover Qashqai, pe care îl vom revedea curând în toată splendoarea...


Nissan a făcut publică o imagine-teaser a celei de-a doua generații Qashqai, care va debuta pe data de 7 noiembrie 2013. Judecând după schița prezentă în teaser, Qashqai se va înscrie în limbajul de design al producătorului, menținând caracteristicile estetice exterioare prezente pe Murano și pe noul X-Trail.

Nissan a declarat că noul Qashqai este „reinventat de la zero" și că „va redefini segmentul crossover și va stabili noi standarde". Având în vedere că frățiorul mai mare X-Trail a primit o versiune +2, Nissan Qashqai se va rezuma doar la versiunea de cinci locuri.Gama de motorizări anunțată la lansare va cuprinde o unitate pe benzină DiG-T, turbo, de 1,2 litri, care va dezvolta 114 CP și două dCi-uri - de 1,5 litri, cu 110 CP și de 1,6 liri, cu 130 de cai-putere. Noul Qashqai are la bază platforma Common Module Family (dezvoltată în colaborare cu Renault), deci o versiune hibridă / electrică este luată în considerare. 

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele