Stiri
Print Trimite mai departe Publicat pe 2019-03-12 de Dragos Baltateanu
 
 

Volkswagen a adăugat o motorizare V8 TDI în gama SUV-ului Touareg

 

Noua generație Volkswagen Touareg este acum disponibilă și în versiune V8 TDI.


Noua generație Volkswagen Touareg a primit o nouă motorizare V8 TDI de 421 CP și 900 Nm. Anunțată încă la lansarea noii generații Touareg din luna martie a anului trecut, motorizarea V8 TDI s-a lăsat așteptată și a fost prezentată publicului abia la Salonul Auto de la Geneva 2019. 

Până în prezent, clienții noului Touareg puteau alege motorul V6 TDI în versiuni de 231 sau 286 CP. Începând din luna mai, noul Touareg va putea fi configurat și cu propulsorul V8 TDI de 4.0 litri ce dezvoltă 421 CP și un cuplu maxim de 900 Nm. Touareg V8 TDI poate accelera de la 0 la 100 km/oră în 4.9 secunde, iar viteza maximă este limitată la 250 km/oră.

Noua versiune poate fi identificată datorită logo-ului V8 montat în calandrul față, iar clienții pot alege între doua variante de design: Elegance și Atmosphere.

Cu doar câteva săptămâni înainte de a anunța versiunea V8 TDI, Volkswagen a adăugat în gama modelului Touareg și o versiune cu motor V6 pe benzină de 3.0 litri și 340 CP. În planurile de viitor există și o versiune plug-in hybrid care va fi inițial disponibilă pe piața din China, însă Volkswagen nu a oferit încă informații despre disponibilitatea acestei versiuni pe piețele din Europa.

 
 
Alte stiri din categoria Stiri
 
 
Alte noutati
 
 
 
 
 
 
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele