Financiar - Analiza second-hand
Kia Sorento (2003-2006)

Până în momentul lansării modelului Sorento, constructorul coreean nu avea o reputaţie convingătoare în domeniul fiabilităţii, o caracteristică întâlnită şi la alte mărci asiatice. Cum era de aşteptat, au existat ceva boli ale copilăriei sesizate la primele loturi de exemplare, însă pe parcurs acestea au fost remediate prin înlocuirea subansamblelor care au dovedit o durată mai redusă de viaţă.

toate articolele
 
 
Financiar - Oferta saptamanii
Preţuri speciale prin programul RABLA

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.

toate articolele
 
 
Financiar - Radiografia financiara
Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.

toate articolele
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele