Outdoor Lifestyle - Articole sportive
De ce bețe de trekking vara ?

Bețele de trekking sunt un ajutor indispensabil la drumeție pe timp de vară. Dat fiind că în România ele au fost disponibile relativ recent și inițial la prețuri foarte mari publicul le-a perceput ca pe un accesoriu de drumeție de iarnă, de ascensiune tehnică etc. Nu este deloc așa, tot mai mult excursioniști fiind de acord că utilizarea bețelor de trekking vara este mai mult decât indicată, având numeroase avantaje.

toate articolele
 
 
Outdoor Lifestyle - Camping
Gustul libertăţii

Freedom Grill prezintă o interesantă soluţie pentru amatorii de ieşiri în natură. Ataşate pe maşină, aceste grătare igienice pot fi folosite în orice locaţie chiar dacă nu este semnalizată ca zonă pentru picnic.

toate articolele
 
 
Outdoor Lifestyle - Electronice
Mio Spirit, promite excelenţă în navigare

Mio, una dintre cele mai importante companii de pe piaţa GPS din România, anunţă lansarea noii platforme de navigație Mio Spirit.

toate articolele
 
 
Outdoor Lifestyle - Foto-video
Robbie Wiliams susţine Nikon în cadrul unei campanii integrate pan-europene

Nikon Europe lansează astăzi o nouă campanie publicitară pan-europeană, “Sunt Nikon”, care îşi propune să transmită fotografilor entuziaşti mesajul mărcii nipone în materie de profesionalism, originalitate şi inovaţie. Campania va fi lansată astăzi în Europa şi în Africa de Sud şi va cuprinde, pe lângă mijloacele clasice de publicitate TV, outdoor sau print, şi o componentă importantă online social media, unică în acest moment în industria foto.

toate articolele
 
 
Outdoor Lifestyle - Haine
Căldură şi confort cu Quechua Forclaz 900

Specialistul francez Quechua propune o jachetă softshell ideală pentru zilele reci de toamnă. Extrem de uşoară, foarte flexibilă - ceea ce oferă mult confort la purtare – geaca se defineşte prin lamitatul din fleece şi membrană de înaltă protecţie la vânt. 

toate articolele
 
 
Outdoor Lifestyle - Incaltaminte
Mammut Mt Nebo, bocanc de vară impermeabil

Mammut este o marcă foarte populară în domeniul accesoriilor pentru căţărat,în special în ceea ce priveşte cordelinele pentru alpinism. Fondată în 1862 de către Kaspar Tanner, mica manufactură elveţiană a ajuns astăzi unul dintre cele mai mari grupuri multimarcă specializate în produse de outdoor, cu un portofoliu impresionant de produse şi mărci.

toate articolele
 
 
Outdoor Lifestyle - Optica
Julbo Bivouak, protecţie maximă pentru ochi

În mod tradiţional am învăţat să asociem ochelarii de soare cu marea, soarele şi sezonul cald. Paradoxal aproape dacă ne raportăm la aceste credinţe “populare”, ochii au mult mai multă nevoie de protecţie iarna. Un sezon în care combinaţia de soare şi zăpadă poate avea efecte devastatoare pentru retină şi nervii optici. 

toate articolele
 
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele