Teste - ANDURANTA
Kuga își confirmă dinamica

SUV-urile au pus stăpânire pe parcul nostru de maşini. Este foarte posibil ca, odată cu venirea lui BMW X1,  Kuga să se simtă un pic complexat de „statura“ colegilor săi, însă noi vrem să-i demonstrăm şi să-i aducem aminte că are toate motivele să ţină fruntea sus.

toate articolele
 
 
Teste - ATV
Artic Cat TRV 650 H1

ATV-urile sau mai bine spus all terrain vehicles au devenit în ultimii ani o prezență nelipsită și în zonele montane din România. Puțini știu însă că acestea sunt vehicule care pot fi folosite în orice anotimp datorită posibilității schimbării roților cu șenile.

toate articolele
 
 
Teste - COMPARATIV
Audi A4 Allroad vs. Subaru Outback vs. BMW X1

Nu suntem break-uri! Se strigă tare şi răspicat. Rămâne de văzut, răspunde Sorin Petcu. Deşi rădăcinile sunt similare, modurile de abordare sunt total diferite. Un Subaru se găseşte faţă în faţă cu elita Audi/BMW. powered by CAR ROMANIA

toate articolele
 
 
Teste - COMPETITII
“Cel mai 4x4” din România, ediţia 2010

Pe 5-6 iunie a avut loc a 9-a ediţie a competiţiei „Cel mai 4x4” din România. Dacia Duster, VW Touareg, Audi Q5 şi Mitsubishi L200 s-au impus la cele 4 categorii.

toate articolele
 
 
Teste - CROSSOVER
Compact și cu 4 x 4

Noul Mokka X a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva din 2016, câteva luni mai târziu fiind testat de noi la Edinburgh în Scoția. În România am preferat pentru primulo test varianta 1.6 DTH echipat cu sistem OnStar. 

toate articolele
 
 
Teste - INTEGRALE DE ASFALT
Anvelopa la apogeu

Michelin ridică standardele în segmentul anvelopelor performante dedicate sezonului estival. Pilot Sport 3 este încă o dovadă că producătorul francez se identifică drept pionierul acestei industrii.

toate articolele
 
 
Teste - MOTO
Pentru începători și avansați
Este destul de greu să găseşti o motocicletă care are un comportament bun atât pentru începători, cât şi pentru cei care practică enduro de mai mulţi ani şi intenţionează chiar să participe la competiţii. Am găsit, însă, un model care se pretează exigenţelor venite din partea piloţilor, dar care în acelaşi timp este o motocicletă pe care poţi face „primii paşi“ în enduro.
toate articolele
 
 
Teste - OFF-ROAD
Range Rover 5.0 Supercharged

Mai elegant, mai puternic şi mai rafinat, Range Rover MY2010 îţi reconfirmă statutul de lider în segmentul off-road-erelor premium. Mai mult decât atât, versiunea Supercharged primeşte propulsorul Jaguar-ului XFR. V-am captat atenţia, nu?

toate articolele
 
 
Teste - PICK-UP
Cu armele potrivite

Incredibil de bine făcut, cu un look impresionant și cu o dinamică uimitoare, noul Ford Ranger se „insinuează” serios în segmentul pick-upurilor.

 

toate articolele
 
 
Teste - SUV
Primus inter pares

Noul Levante este primul SUV din istoria de 102 ani a mărcii care are ca simbol Tridentul. Este o apariție nu doar remarcabilă istoric, dar și necesară în acest moment. Planurile de expansiune impuse de Super Sergio au nevoie de Levante...

toate articolele
 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele