Auto - Tips & Tricks
Hopa sus!

Când ai dat de şleauri adânci sau de noroi foarte mare, anvelopele nu te mai ajută foarte tare. În acel moment, troliul este accesoriul de bază. Ce te faci însă atunci când în apropiere nu se află nici un punct de ancorare. Nişte americani deştepţi au inventat o sculă-minune, ce te scoate din necaz. Dan Ionescu, profesorul de off road al 4x4, ne povesteşte cum să procedăm corect ca să rezolvăm problema.

detalii
Escaladă pe patru roți

Trecerea peste obstacole este cel mai des întâlnit procedeu de off-road. Cum un 4x4 adevărat cu gardă mare la sol şi reductor nu pune probleme atât de mari celui de la volan, am decis să vedem cum stau lucrurile atunci când ne aflăm la volanul unui SUV.

detalii
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele