Blog - Daniel Costea
Un arc în noapte

Eram la o vulcanizare din Colentina pe la ora 9 seara cu un off-road care tocmai colecționase un cui de toată frumusețea. Doar eu și cei doi angajati, care de abia așteptau să plece acasă. Din noapte își face apariția un microbuz de transport pasageri, București – Domnești dacă îmi aduc bine aminte. 

detalii
Lanțul de minimarket

Am fost acum două săptămâni în stațiunea montană Super Besse din Franța, pentru a vedea ultima etapă a Trofeului Andros. Pentru cine nu știe, Alain Prost a terminat al doilea la general la volanul unei Dacia Duster.

detalii
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele