A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Use of undefined constant AMP - assumed 'AMP'

Filename: libraries/Pagination.php

Line Number: 175

Home | 4x4.ro
   
 
 
 
Financiar - Analiza second-hand
Kia Sorento (2003-2006)

Până în momentul lansării modelului Sorento, constructorul coreean nu avea o reputaţie convingătoare în domeniul fiabilităţii, o caracteristică întâlnită şi la alte mărci asiatice. Cum era de aşteptat, au existat ceva boli ale copilăriei sesizate la primele loturi de exemplare, însă pe parcurs acestea au fost remediate prin înlocuirea subansamblelor care au dovedit o durată mai redusă de viaţă.

detalii
SsangYong Kyron (2005-prezent)

În primele luni ale anului 2005, constructorul coreean a lansat prima generaţie Kyron, un autoturism de teren dorit a fi pe gustul clientelei europene. Sursa de inspiraţie pentru designul caroseriei a fost armura cavalerilor medievali, o idee destul de stranie care nu a prins foarte bine la publicul ţintă.

detalii
Land Rover Discovery II (1997-2004)

La mâna a doua, cea de-a doua generaţie Land Rover Discovery are mare trecere în rândul off-roader-ilor din România. Caracteristicile esenţiale sunt fiabilitatea propulsoarelor şi rezistenţa caroseriei.

detalii
Fiat Panda 4x4 (2004-2009)

Destinat aglomerărilor urbane, SUV-ul de clasă mică impresionează şi la vârsta a doua prin uşurinţa în exploatare datorită suprafeţei vitrate de mari dimensiuni şi a caroseriei compacte care nu ascunde unghiuri «moarte».

detalii
 1 2 3 Next »  Last ›
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele