A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Use of undefined constant AMP - assumed 'AMP'

Filename: libraries/Pagination.php

Line Number: 175

Home | 4x4.ro
   
 
 
 
Financiar - Radiografia financiara
Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.

detalii
Ford C-Max

Pe lângă o restilizare completă la capitolul design, noul C-Max se remarcă prin cele două variante de caroserie (cu 5 sau 7 locuri), soluţiile tehnice de ultimă generaţie şi prin gradul ridicat de siguranţă oferit la bord concretizat prin calificativul maxim de 5 stele obţinut la testele de impact efectuate de EuroNCAP.

detalii
Mini Countryman

Faţă de celelalte modele Mini, Countryman se remarcă prin garda la sol mai pronunţată şi poziţia de condus înălţată. În plus cele patru uşi, hayonul supradimensionat, forma specială a plafonului, consolele scurte şi detaliile de design inedite definesc un caracter aparte în gama constructorului teuton.

detalii
Nissan Juke
Un produs conceput şi fabricat atât în Europa cât şi în Japonia, Juke se evidenţiază în primul rând prin amestecul omogen dintre un SUV şi un autoturism sport.
detalii
 1 2 3 Next »  Last ›
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele