A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Use of undefined constant AMP - assumed 'AMP'

Filename: libraries/Pagination.php

Line Number: 175

Camping
   
 
 
 
Outdoor Lifestyle - Camping
Gustul libertăţii

Freedom Grill prezintă o interesantă soluţie pentru amatorii de ieşiri în natură. Ataşate pe maşină, aceste grătare igienice pot fi folosite în orice locaţie chiar dacă nu este semnalizată ca zonă pentru picnic.

detalii
Cu casa în spate

Rucsacul este poate cel mai important accesoriu legat de drumetiile montane. Cât de mare să fie, ce caracteristici trebuie să aibă si care sunt principiile pe care utilizăm la alegerea rucsacului, toate acestea le aflați de la noi.

detalii
3 în 1!

Produsele companiei suedeze Light My Fire au un statut special în rândul practicanților de escaladă, drumeții cu rucsacul și cortul în spate sau alte activități de acest gen în care masa materialelor cărate are o importanță crucială. 

detalii
Super sculă!

Letherman este un nume sinonim cu ideea de outdoor. Una dintre cele mai vândute şi apreciate scule multifuncţionale portabile a fost comercializată în zeci de milioane de exemplare, s-a multimplicat în câteva zeci de modele şi a fost protagonista a numeroase filme şi seriale TV. 4x4 vă prezintă povestea unui tânăr ambiţios din Oregon.

detalii
 1 2 Next » 
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele