Outdoor Lifestyle - Foto-video
Robbie Wiliams susţine Nikon în cadrul unei campanii integrate pan-europene

Nikon Europe lansează astăzi o nouă campanie publicitară pan-europeană, “Sunt Nikon”, care îşi propune să transmită fotografilor entuziaşti mesajul mărcii nipone în materie de profesionalism, originalitate şi inovaţie. Campania va fi lansată astăzi în Europa şi în Africa de Sud şi va cuprinde, pe lângă mijloacele clasice de publicitate TV, outdoor sau print, şi o componentă importantă online social media, unică în acest moment în industria foto.

detalii
Vanguard Kenline i-Pro 58

Kenline i-Pro 58 este un rucsac heavy-duty creeat de Vanguard special pentru amatorii de fotografie sau observare a naturii. Compartimentarea internă este făcută în aşa fel încât genta poate acomoda două camere foto (inclusiv de mărime si format SLR), obiective (până la 4-5 în funcţie de dimensiune), baterii, blitz, filtre şi altee accesorii optice şi foto. 

detalii
Canon HF-S10, o imagine cristal

Canon a introdus pe piața românească noua cameră video Legria HF-S10. Este vorba de un produs ce oferă posibilitatea înregistrării imaginilor HD cu rezoluție 1920 x 1080 pe o memorie internă de tip flash, cu capacitate de 32 Gb.

detalii
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele