Outdoor Lifestyle - Haine
Căldură şi confort cu Quechua Forclaz 900

Specialistul francez Quechua propune o jachetă softshell ideală pentru zilele reci de toamnă. Extrem de uşoară, foarte flexibilă - ceea ce oferă mult confort la purtare – geaca se defineşte prin lamitatul din fleece şi membrană de înaltă protecţie la vânt. 

detalii
Încălzește-te cu CAMP ED

CAMP propune o nouă interpretare a jachetei ED, un model de iarnă din gama hiperlught devenit un clasic pe piața hainelor montane de înaltă performanță. Pentrul sezonul rece 2009/2010 o plajă largă de sporturi și activități outdoor cum ar fi ski, cățărare sau trekking montan pot fi acoperite cu protecție optimă la frig și vânt.

detalii
Odlo Thunder Bay, supraelastici şi supra confortabili

Odlo este o companie de origine norvegiană ce produce haine outdoor încă din 1946. Deşi nu este disponibilă pe piaţa din Romania, Odlo este unul dintre cele mai cunoscute nume atunci când vine vorba despre lenjerie termică, haine de ski şi haine tehnice de tip “strech”.

detalii
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele