Outdoor Lifestyle - Optica
Julbo Bivouak, protecţie maximă pentru ochi

În mod tradiţional am învăţat să asociem ochelarii de soare cu marea, soarele şi sezonul cald. Paradoxal aproape dacă ne raportăm la aceste credinţe “populare”, ochii au mult mai multă nevoie de protecţie iarna. Un sezon în care combinaţia de soare şi zăpadă poate avea efecte devastatoare pentru retină şi nervii optici. 

detalii
Nikon Monarch X

Noua serie Monarch X vine să extindă gama de binocluri produsă de Nikon pentru pasionaţii de natură şi ornitologie. Monarch X este caracterizată de formatul compact, obiectivul de 45 mm si forma optimizată a carcasei astfel încât binoclul să ofere un confort deosebit în utilizare. 

detalii
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele