A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Use of undefined constant AMP - assumed 'AMP'

Filename: libraries/Pagination.php

Line Number: 175

ANDURANTA | 4X4.ro
   
 
 
 
Teste - ANDURANTA
Kuga își confirmă dinamica

SUV-urile au pus stăpânire pe parcul nostru de maşini. Este foarte posibil ca, odată cu venirea lui BMW X1,  Kuga să se simtă un pic complexat de „statura“ colegilor săi, însă noi vrem să-i demonstrăm şi să-i aducem aminte că are toate motivele să ţină fruntea sus.

detalii
Scăpăm de iarnă

După ce am scăpat de vremea urâtă și de temperaturile negative, putem spune cu bucurie că XC60 ne-a făcut iarna mai ușoară.

detalii
Un nou episod

Am vrut iarnă pentru ca Ford-ul nostru să-şi arate potenţialul şi ce-am vrut am primit! Ne-am căţărat şi am trecut peste tot felul de mormane de zăpadă, am găsit locuri de parcare acolo unde alte turisme nici nu visau să intre şi ne-am bucurat de peisajele albe muntoase.

detalii
Prin zăpadă fără probleme

Cum iarna s-a menținut tare pe poziții, iar stratul de zăpadă nu a vrut în ruptul capului să scadă multe zile, am avut toate condițiile pentru a mai supune mașina unor încercări hibernale.

detalii
 1 2 3 Next »  Last ›
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele