Teste - COMPARATIV
Audi A4 Allroad vs. Subaru Outback vs. BMW X1

Nu suntem break-uri! Se strigă tare şi răspicat. Rămâne de văzut, răspunde Sorin Petcu. Deşi rădăcinile sunt similare, modurile de abordare sunt total diferite. Un Subaru se găseşte faţă în faţă cu elita Audi/BMW. powered by CAR ROMANIA

detalii
Toyota Land Cruiser vs. Mitsubishi Pajero

Land Cruiser a ajuns la o nouă generaţie, denumită acum 150, şi este dornic de o confruntare. Cine-i stă în cale? Nimeni altul decât indestructibilul Pajero. powered by CAR ROMANIA.

detalii
Jeep Commander vs. Hyundai Veracruz

Dacă aveți în vedere achiziționarea unui model cu motorizare V6 diesel și 7 locuri, dar și o gardă la sol generoasă, vă puteți opri cu încredere la unul dintre cele două vehicule din comparativul nostru. Jeep Comander este un tot-teren clasic, robust, în timp ce Hyundai Veracruz este un SUV modern, dar care nu-și pune probleme la ieșirea în off-road.

detalii
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele