Teste - COMPETITII
“Cel mai 4x4” din România, ediţia 2010

Pe 5-6 iunie a avut loc a 9-a ediţie a competiţiei „Cel mai 4x4” din România. Dacia Duster, VW Touareg, Audi Q5 şi Mitsubishi L200 s-au impus la cele 4 categorii.

detalii
Am mers cu Dacia Duster Trophee Andros!

În premieră naţională, revista 4x4 şi site-ul www.4x4.ro au fost la Val Thorens pentru a face câteva tururi de pistă cu Dacia Duster, prezentată recent la Paris. Ca pilot l-am avut chiar pe celebrul Alain Prost, pilotul Duster pentru sezonul 2009-2010. Senzaţiile sunt greu de descris în cuvinte!

detalii
Cel mai 4x4 ediția 2009

Ford, Hyundai și Volkswagen au dominat cea de-a 9-a ediție a concursului "Cel mai 4x4" din România. Ford Ranger și-a adjudecat titlul "Cel mai 4x4 Pick-up", Hyundai Veracruz a primit titlul "Cel mai 4x4 SUV", iar Volkswagen Touareg este "Cel mai 4x4 Off-road".

detalii
Cel mai 4x4 ediția 2008

 

Iată cele mai importante cifre dintre cele care au caracterizat ediţia din acest an a binecunoscutei competiţii auto „Cel mai 4x4“: s-a ajuns la cea de-a opta ediţie, au fost prezente 20 de modele, distribuite în trei clase, care au fost evaluate de un juriu format din 15 reprezentanţi ai presei. 

 

detalii
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele