Teste - CROSSOVER
Compact și cu 4 x 4

Noul Mokka X a avut premiera mondială la Salonul Auto de la Geneva din 2016, câteva luni mai târziu fiind testat de noi la Edinburgh în Scoția. În România am preferat pentru primulo test varianta 1.6 DTH echipat cu sistem OnStar. 

detalii
Test Drive Citroen C4 Cactus

C4 Cactus și-a pus în gând să ia în stăpânire orașul, și pentru a reuși asta vine cu aliați de nădejde, precum noua cutie de viteze robotizată cu 6 trepte, sau deja celebrele air bumps, iar cu un consum urban ridicol de mic, sigur va reuși. Ne predăm! 

detalii
Nissan Qashqai +2

Qashqai este în momentul de faţă cel mai de succes model Nissan în Europa. Crossoverul japonez a fost comercializat doar în anul 2008 în peste 224.000 de exemplare, el reprezentând mai bine de jumătate din vânzările totale ale mărcii în Europa. Pentru a menţine tendinţa comercială bună a modelului şi pentru a extinde portofoliul potenţialilor clienţi, Nissan a pus la punct o versiune mai mare şi mult mai versatilă din punct de vedere al interiorului.

detalii
Peugeot 3008

Peugeot aruncă în arenă un nou Leu. Este tot din Sochaux, dar are un pedigree aparte. Nu este nici monovolum și nici SUV, dar are câte ceva din amândouă. Nu are tracțiune integrală, dar se decurcă bine în noroi. Are versatilitate și deschide o nouă piață pentru constructor.

detalii
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele