A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Use of undefined constant AMP - assumed 'AMP'

Filename: libraries/Pagination.php

Line Number: 175

INTEGRALE DE ASFALT | 4x4.ro
   
 
 
 
Teste - INTEGRALE DE ASFALT
Anvelopa la apogeu

Michelin ridică standardele în segmentul anvelopelor performante dedicate sezonului estival. Pilot Sport 3 este încă o dovadă că producătorul francez se identifică drept pionierul acestei industrii.

detalii
Mitsubishi EVO X

Cea de-a zecea generație EVO continuă spiritul motorsport cu care se identifică de atâția ani, dar aduce și caracteristicile specifice unei mașini pe care o poți folosi zi de zi sau pe distanțe lungi. Cutia de viteze automată, cu două ambreiaje, este primul motiv să credem acest lucru.

detalii
Lamborghini Gallardo LP 560-4 Spyder

Lamborghini aruncă pe piață cel mai important “taur” pe care îl deține: Spyder-ul lui Gallardo. Un “fleac” de 161.000 Euro (fără taxe) care contează pentru 45% din vânzările constructorului. L-am condus în exclusivitate pentru România și avem povestea completă a uneia din cele mai capabile mașini decapotabile ale planetei.

detalii
Audi S4

Audi a lansat primul model din gama S care se conformează restricţiilor referitoare la emisiile de CO2 valabile din anul 2012. Chiar şi sub presiunea acestora, noua generaţie S4 este mai rapidă decât predecesoarea sa, în condiţiile în care puterea maşinii a scăzut cu 11 CP. În plus, consumul de carburant şi emisiile de CO2 au fost reduse drastic.

detalii
 1 2 Next » 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele