A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Use of undefined constant AMP - assumed 'AMP'

Filename: libraries/Pagination.php

Line Number: 175

OFF-ROAD
   
 
 
 
Teste - OFF-ROAD
Range Rover 5.0 Supercharged

Mai elegant, mai puternic şi mai rafinat, Range Rover MY2010 îţi reconfirmă statutul de lider în segmentul off-road-erelor premium. Mai mult decât atât, versiunea Supercharged primeşte propulsorul Jaguar-ului XFR. V-am captat atenţia, nu?

detalii
Mitsubishi Pajero 3.2 Di-D

Turbodieselul lui Mitsubishi Pajero a primit un surplus de 30 CP, ajungând până la cifra pshihologică de 200. Performanțele dinamice s-au îmbunătățit sensibil, cel mai mare câștig fiind o vivacitate superioară.

detalii
Mercedes-Benz GL 420 CDI

Când ai de-a face cu rivali precum Audi Q7 și Range Rover, viața nu are cum să fie ușoară. Totuși, Mercedes-Benz GL își păstrează calmul. N-ați face la fel dacă ați avea peste 5 metri lungime, un propulsor V8 sub capotă și v-ați descurca fără probleme în teren accidentat?

detalii
Jeep Commander 2.8 CRD

Commander nu are legătură prea mare cu spiritul cazon al mărcii. Vârful de gamă al constructorului american este orientat mai mult spre corpul ofiţerilor de Stat Major decât spre zona trupeţilor.

detalii
 1 2 Next » 
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele