Teste - PICK-UP
Cu armele potrivite

Incredibil de bine făcut, cu un look impresionant și cu o dinamică uimitoare, noul Ford Ranger se „insinuează” serios în segmentul pick-upurilor.

 

detalii
Off-road util

 

Prin acest facelift, Mitsubishi L200 devine nu doar mai stilat, dar câştigă la volumul de încărcare, confortul interior şi uşurinţa în exploatare. Este un pick-up complet, foarte agreabil pe şosea şi super competent în afara ei.

 

detalii
Hai la o cățărare de iarnă

Astăzi inginer pe şantier, mâine alpinist pe creste artist. Cam aşa ar putea fi rezumată lansarea facelift-ului lui Mazda BT 50. Pick up-ul japonez a beneficiat la finele lui 2008 de o restilizare ce i-a majorat latura de vehicul recreaţional, fără să-i ştirbească însă din aspectele practice. Mazda BT 50 rămâne un cal de povară, lucru pentru care a fost atât de apreciat, insă acum devine un fel de armăsar de rasă.


 

detalii
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele