A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Use of undefined constant AMP - assumed 'AMP'

Filename: libraries/Pagination.php

Line Number: 175

SUV
   
 
 
 
Teste - SUV
Primus inter pares

Noul Levante este primul SUV din istoria de 102 ani a mărcii care are ca simbol Tridentul. Este o apariție nu doar remarcabilă istoric, dar și necesară în acest moment. Planurile de expansiune impuse de Super Sergio au nevoie de Levante...

detalii
X Factor

După primul test de anduranță cu Model S publicat în România de AUTO pro, o noua premieră este adusă de revista noastră: primul test cu Tesla Model X! Este X cel mai spectaculos SUV al planetei? Dan Vardie are răspunsul…

detalii
Micul samurai, reloaded

Noul SX4 S-Cross reprezintă o reactualizare masivă a modelului S-Cross lansat în 2014. Modelul 2017 vine cu modificări substanțiale la nivelul design-ului, motorizării și echipării, mai ales pe partea de conectivitate. În test, versiunea de motorizare 1.4 Boosterjet, cutie automată și tracțiune integrală.

detalii
Un mare plus pentru confort

Renault este producătorul cu cea mai nouă gamă de vehicule din Europa. Recent, crossoverul Kadjar a primit cutia automată EDC și pentru versiunea pe benzină de 1,2 litri și 130 CP, tracțiune 4x2 și sistem X-Mod.

detalii
 1 2 3 Next »  Last ›
 
Outdoor Lifestyle vezi toate articolele

Gustul libertăţii

Grătarele Freedom Grill sunt special proiectate pentru a fi ataşate în partea din spate a autovehiculului prin intermediul unui sistem sigur format dintr-un braţ batant prevăzut cu încuietori pentru blocarea rotaţiei în momentul rulării.


Citeste mai mult
 
 
Promotia saptamanii vezi toate promotiile

Suzuki Grand Vitara

Prin Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional şi în limita stocului disponibil, Suzuki Grand Vitara 2.4i JLX-ES 169 CP beneficiază de preţuri începând de la 21.219 EUR cu TVA inclus şi 5 ani garanţie fără limită de kilometri.


Citeste mai mult
 

Apple, model pentru lumea auto

Ce legătură are Apple cu industria auto? E simplu. Preşedinţii marilor companii, oficialii acestora dar mai ales...


Citeste mai mult
 
Galerie Video vezi toate filmele
  • Renault Alaskan
 

Kia Sportage

Design-ul revoluţionar, creşterea confortului şi siguranţei pasagerilor, la care se adaugă noile motorizări mai performante şi mai economice sunt o doar o parte din argumentele celei de-a treia generaţii Sportage.


Citeste mai mult
 
Vizitati
 


Galerie de poze vezi toate galeriile
 

  

 

 

Compara modele